Deelsessie Deelmobiliteit in stedelijk gebiedsontwikkeling op de Dag van de Stad 2022

Locatie: Spoorzone Tilburg
29 september
14:20 - 15:20
Een detail van een elektrische auto in de oplader.
Elektrische auto. Foto: Andrew Roberts/Unsplash.

Op de Dag van de Stad kun je je door experts en andere stedelijke professionals laten bijpraten en inspireren over innovaties in stedelijke vraagstukken. De Dag van de Stad is al jarenlang een hooggewaardeerd evenement door de mix van topsprekers, excursies, ontwerpateliers en inhoudelijke deelsessies. Bekijk het programma en meld je snel aan.

Ook City Deals ontbreken natuurlijk niet op de Dag van de Stad. In diverse deelsessies word je door City Deals bijgepraat over actuele ontwikkelingen rond hun thema. Wil je daar bij zijn, reserveer dan bij je aanmelding snel een plekje, want het aantal plekken per sessie is beperkt!

In onze agenda lichten we graag een aantal deelsessies uit. Bijvoorbeeld de deelsessie Deelmobiliteit in stedelijk gebiedsontwikkeling.

Deelsessie Deelmobiliteit in stedelijk gebiedsontwikkeling

Na 3 jaar samenwerken presenteren we de ‘oogst’ van 3 jaar City Deal Elektrische Deelmobiliteit in Stedelijke gebiedsontwikkeling. Wat hebben verschillende gemeenten en projectontwikkelaars kunnen doen om het onderwerp op de kaart te zetten? En hoe zie je dit terug in gebiedsontwikkeling projecten en het parkeerbeleid? Partners van de Deal geven een inkijk op de ontwikkelingen en blikken vooruit.