Future Green City 2016

Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
Startdatum: 29 november - 01 december
10:00 - 17.00

Future Green City zet de gezonde stad van de toekomst op de kaart. Het driedaagse evenement presenteert een vrijwel compleet beeld van actuele ontwikkelingen op het gebied van een gezonde stedelijke ontwikkeling.

Na het succes van vorig jaar komt er een nieuwe editie van Future Green City. Het event vindt plaats op dinsdag 29 november, woensdag 30 november of donderdag 1 december in de Brabanthallen te Den Bosch De verenigingen Stadswerk Nederland, VHG en VVM zijn de stuwende krachten achter het inspirerende vakevent.

De gezonde stad van de toekomst vraagt om inspiratie, leiderschap en durf. Future Green City gunt u met innovatieve concepten een blik in de toekomst, maar biedt ook concrete oplossingen om vandaag al mee te beginnen. Tijdens het evenement gaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van groen, de bouw, infra, bodem, milieu, energie en water hand in hand. De kracht van Future Green City is het totaalaanbod in de vorm van voordrachten om kennis te delen, bijzondere exposities van spraakmakende stadsconcepten en de uitgebreide beurs.

Kom ook!

Meer informatie op www.futuregreencity.nl.

Registreer u voor gratis toegang tot de beurs met actiecode FGC130135 via het registratieformulier.