Lancering Nationaal Smart City Living Lab

Locatie: Pier, Scheveningen
08 juni
12:00 - 17.00

Sinds de NL Smart City Strategie in januari werd gepresenteerd aan minister-president Mark Rutte, is er veel gebeurd. Veel Smart City partijen hebben de samenwerking versterkt, in eigen land en over de grenzen. Natuurlijk liggen er ook nog grote uitdagingen voor ons. Hoe verenigen de Nederlandse steden en hun partners maatschappelijke opgaven met nationale ontwikkelingen en internationale kansen?

Een belangrijke vervolgstap is het concretiseren van de internationale propositie voor Smart Cities en de BV Nederland. We starten daarmee op 8 juni, tijdens het Smart & Safe City Event in Scheveningen en doen dat graag samen met u. We organiseren een aantal ronde tafels waarin we actief thema’s inhoudelijk gaan uitwerken. Het definitieve programma hiervoor en details voor registratie komt op deze website. We kunnen in ieder geval al melden dat Constantijn van Oranje van StartupDelta het dagprogramma opent om 12.00 uur. De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Tevens vindt de lancering plaats van het programma Nationaal Smart City Living Lab. Het programma richt zich op het opschalen van smart city toepassingen en het structureel organiseren van smart cities in Nederland.

We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, noteer 8 juni Pier Scheveningen!

Daarnaast is het mogelijk om (met een speciale korting) ook deel te nemen aan dag 1 van het Smart & Safe City Event (www.smartcityevent.com) op 7 juni, inclusief een speciaal avondprogramma. U kunt hiervoor gebruikmaken van kortingscode 777tzGSC3 of de URL: https://euroforum.paydro.com/smart-city-event-1/c/777tzGSC3

Meer informatie: https://slimstestad.nl/