13 November City Deal Kennis Maken Landelijke Kennisdelingsdag in ’s-Hertogenbosch

Locatie: HAS green academy: Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
13 november
09:30 - 16:00
Georganiseerd door City Deal City Deal Kennis Maken

Wij nodigen u graag uit voor de landelijke City Deal Kennis Maken kennisdelingsdag op maandag 13 november bij de HAS green academy en Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze extra feestelijke editie zullen we met demissionair minister Dijkgraaf het officiële startschot geven voor de komende drie jaar van de City Deal Kennis Maken. Daarnaast is de dag gevuld met inspirerende workshops en excursies. De dag is zowel bedoeld voor leden van het CDKM-netwerk als voor alle geïnteresseerden in onderwijs- en onderzoeksinnovatie.

Aanmelden voor de dag kan via deze link: https://forms.gle/3zqXefU1tRMFDKsPA

Hiernaast kunt u het volledig programma inzien: Programma CDKM Landelijke Kennisdelingsdag 13 november

Een scala aan sprekers heeft reeds toegezegd een bijdrage te leveren. Zo kunt u tijdens de deelsessies onder ander in gesprek met Laila Konijn (Avans) Imke van Gaal en Willem van de Plas van Impakt  over het Zichtbaar Maken van Impact in uw projecten. Kom meer te weten over de bijzondere dubbelrol die Studentambtenaren spelen of schuif aan bij lokale innovatieve projecten zoals Beet! (Brabant eet), MIEC DATA (MBO Innovatie en Expertise Centrum) en het Talent Atelier. Ga in gesprek met Herman Peppelenbos (HAS), Jeroen van de Ven (Gemeente Den Bosch) en Laila Konijn (Avans) over de activiteiten van hun onderzoeksgroep SPRONG Gezonde Leefomgevingen, of leer meer over Citizen Science met onder andere Margaret Gold (Nationaal Programma Open Science / Citizen Science Lab Leiden).

In de middag bent u van harte uitgenodigd voor excursies naar het T-Huiz of het Innovatiekwartier. Tijdens de afsluitende netwerkborrel worden de resultaten gepresenteerd van de Hackathon: studenten van diverse kennisinstellingen op de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch hebben zich gedurende de gehele dag gebogen over de opgave hoe het Westerpark onderdeel te maken van de Onderwijsboulevard voor studenten en medebewoners.

Een vooruitblik op het tijdschema:

09:30 – 10:00   Inloop en ontvangst

10:00 – 10:30   Welkom door Liz Chermin, lid CvB, HAS
Dialoog tussen demissionair minister Dijkgraaf en studenten, gemodereerd door Henny Wibbelink, Strategisch adviseur, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

10:50 – 12:00  Sessies ronde 1 (vier parallelle sessies)

12:00 – 13:10  Lunchpauze bij Koning Willem 1 College

13:10 – 14:20  Sessies ronde 2 (vier parallelle sessies)

14:30 – 16:00  Excursies en borrel: Twee thematische excursies in de stad en een Hackathonpresentatie

Schrijf snel in

Via de link hieronder kunt u zich vanaf nu inschrijven. U bent vrij om deze uitnodiging door te sturen aan andere geïnteresseerden.

https://forms.gle/3zqXefU1tRMFDKsPA

Ter inspiratie een terugblik op de vorige kennisdelingdag in Amsterdam: https://vimeo.com/834706279/45a33fa3f8?share=copy

Locatie

HAS green academy: Onderwijsboulevard 221, 5223 DE ‘s-Hertogenbosch

Koning Willem 1 College: (Lunch) Vlijmense weg 2, 5223 DE ‘s-Hertogenbosch, Gebouw G

Koning Willem 1 College: (Sessie Talent Atelier): Onderwijsboulevard 3, 5223 DE ‘s-Hertogenbosch