InnovatieExpo 2021

Locatie: Online
08 april
09:00
Header InnovatieExpo 2021

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld. Op 8 april zie je op de InnovatieExpo 2021 welke innovaties wij allemaal in huis hebben op het gebied van energie, circulaire economie, bouwen en mobiliteit. Op 8 april versnellen, versterken en verbinden we innovaties in de transitie naar groene energie, het herbenutten van plantaardige reststromen, verduurzaming van de lucht- en binnenvaart, (stedelijke) mobiliteit, leefbare steden en verduurzaming van stedelijke bouw.

Laat op de InnovatieExpo 2021 jouw creativiteit prikkelen. Leg contacten met toonaangevende spelers die jouw idee verder helpen!

De InnovatieExpo 2021 biedt een boeiend virtueel programma en geeft een indrukwekkende online ervaring. Ontmoet meer dan 60 innovatieve start-ups en scale ups. Neem deel aan een van de vele interessante werksessies. Bezoek het Jonge Innovators-programma. En laat je inspireren bij de keynote lezingen van sprekers zoals Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld.

De aanmelding voor de InnovatieExpo2021 opent binnenkort! Als eerste op de hoogte zijn van het complete programma en het laatste nieuws? Ga naar www.innovatieexpo2021.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief.