Landelijke CDKM dag

Locatie: Naturalis, Darwinweg 2, 2333 CR Leiden
11 november
10:00 - 16:15
Georganiseerd door City Deal City Deal Kennis Maken

Het jaar 2022 is voor de City Deal Kennis Maken (CDKM) opnieuw een jaar van kennis delen. Twee keer per jaar organiseren wij een landelijke dag vol inspirerende workshops, demonstraties en lezingen. Graag nodigen wij u hierbij officieel uit voor de landelijke CDKM dag op vrijdag 11 november.

Een scala aan sprekers hebben reeds toegezegd een bijdrage te leveren. Zo kunt u onder andere in gesprek met wethouder Fleur Spijker en kennismakelaar Lara Ummels over de gemeentelijke aanpak van Leiden en de strategie Leiden Kennisstad, schuift u aan bij lokale innovatieve projecten zoals de Stadscriminoloog, het Preventieakkoord en de Leren met de Stad I Op Locatie aanpak, praat u samen met Margaret Gold (Citizen Science Lab), Maya van den Berg (Universiteit Twente) en Bastian de Pooter (BBLTHK) door over alle vormen van Citizen Science, leert u over het vormgeven van ecosystemen voor co-creatie via Leergemeenschap STAD en het Leiden Education Fieldlab (LEF), en praat u door met meerdere living labs uit de stedelijke regio zoals het Kennisatelier Veiligheid en Lab Stevenshof. In de middag bent u ook van harte welkom bij een uitwisseling over de student in de lead op beleid en strategie, de afronding van het CDKM Leertraject 2022 rond Opschaling onder leiding van Joshua Cohen en Suzanne Potjer, en een markt vol landelijke onderwijs- en onderzoeksinnovaties. U sluit de dag af op excursie naar Leren met de Stad I Op Locatie en het Leiden Education Fieldlab, of u kunt op ontdekking in het mooie Naturalis Museum zelf en de spannende Rexperience ondergaan. Daarnaast wordt op deze dag doorgepraat over de strategische toekomst van de City Deal Kennis Maken.

Een vooruitblik op het tijdschema:

10:00 – 10:30   Inloop: registratie met koffie en thee

10:30 – 11:00   Welkom door burgemeester Henri Lenferink
Vraaggesprek met bestuurders Maaike Romijn en Joeri van den Steenhoven
Presentatie van City Deal Kennis Maken projecten

11:15 – 12:30    Werksessies ronde 1
Vier parallelle sessies

12:30 – 13:30  Lunchpauze

13:30 – 14:45  Werksessies ronde 2
Vier parallelle sessies

14:45 – 16:15    Excursies: de stad in!
Drie thematische excursies in de stad

Begin oktober worden alle definitieve sessies met sprekers aangekondigd op de website van Agenda Stad en www.citydealevent.nl. Zie hier een eerste overzicht van de programmaflyer.

Schrijf snel in

Via de link hieronder kunt u zich vanaf nu inschrijven. U bent vrij om deze uitnodiging door te sturen aan andere geïnteresseerden.

Namens alle City Deal partners in Leiden – gemeente Leiden, Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden en LUMC – graag tot ziens op 11 november!

Inschrijven

Schrijf je in voor de Landelijke City Deal Kennis Maken-dag op 11 november.