Landelijke CDKM dag

Locatie: Breda
03 juni
10:00 - 16:00
Georganiseerd door City Deal City Deal Kennis Maken
De Rooi Pannen Breda

Het jaar 2022 is voor de City Deal Kennis Maken (CDKM) opnieuw een jaar van kennis delen. Twee keer per jaar organiseert de City Deal een landelijke dag vol inspirerende workshops, demonstraties en lezingen. Op vrijdag 3 juni vindt de dag plaats in Breda.

Verschillende sprekers hebben hun deelname al toegezegd. Zo kunt u onder andere in gesprek met wethouder Arjen van Drunen en strateeg Marcel de Heer over de gemeentelijke aanpak van Breda en een nieuw strategisch manifest. U leert meer over innovatieve lokale projecten zoals de Dutch Happiness Week of over docentprofessionalisering via o.a. de Open Defence Academy. Met living labs uit de regio en John Robinson van de University of Toronto kunt u doorpraten over innovatiecampussen. Daarnaast bent u welkom bij een live editie van het Breda Onderwijscafé en de derde CDKM Leermiddag rond Opschaling.

Lees meer over het programma in dit pdf of lees het nieuwsbericht op deze site.

Programma

10:00 – 10:30 Inloop: registratie met koffie en thee

10:30 – 11:00 Welkom door lid College van Bestuur De Rooi Pannen Tanja Peters en wethouder gemeente Breda Arjen van Drunen & Presentatie van City Deal Kennis Maken projecten en innovatieve projecten in de nabije omgeving

11:15 – 12:30 Werksessies ronde 1: Vijf parallelle sessies

12:30 – 13:30 Lunchpauze

13:30 – 14:45 Werksessies ronde 2: Drie grotere parallelle sessies

14:45 – 16:15 Excursies: de stad in! Vier thematische excursies in de stad

Begin mei worden alle definitieve sessies met sprekers aangekondigd op de website van Agenda Stad en www.citydealevent.nl.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor de landelijke CDKM-dag en deel dit bericht gerust met andere geïnteresseerden.