Aanmelden voor Dag van de Stad

Beeldmerk DvdS 2023 Arnhem

De opgaven in onze steden zijn divers en complex. Op 9 oktober wordt vooral gekeken naar wat er in de wijk speelt. Van vinexwijk tot kwetsbare wijk, alle stedelijke uitdagingen – van energietransitie tot eenzaamheid – spelen zich af op wijkniveau. We gaan de wijken in, om de stad van dichtbij te bekijken. En om in die wijken de energie en de inspiratie te vinden om die uitdagingen aan te pakken.Met het concertgebouw Musis als thuis en uitvalsbasis bekijken we op maandag 9 oktober de stad Arnhem van dichtbij. Heb jij je al aangemeld op Dag van de Stad? Tijdens de zevende Dag van de Stad nodigt Arnhem jou onder andere uit om mee de wijk in te gaan. Want in de wijk wordt alles zichtbaar. De grote transitieopgaven van deze tijd, maar ook de energie en de inspiratie om die uitdagingen aan te pakken.

Thema: De stad van dichtbij

De opgaven in onze steden zijn divers en complex. Op 9 oktober wordt vooral gekeken naar wat er in de wijk speelt. Van vinexwijk tot kwetsbare wijk, alle stedelijke uitdagingen – van energietransitie tot eenzaamheid – spelen zich af op wijkniveau. We gaan de wijken in, om de stad van dichtbij te bekijken. En om in die wijken de energie en de inspiratie te vinden om die uitdagingen aan te pakken.

Programma

De inloop voor Dag van de Stad start om 08.45 uur. Met inspirerende sprekers als Sheila Sitalsing, Marcel van Roosmalen, Katinka Polderman en nog veel meer is er veel te kiezen aan workshops naast de excursies waarmee je de wijken van Arnhem kan leren kennen. Het blokkenschema van de dag is hier te vinden. De dag wordt afgesloten door minister Hanke Bruins Slot en met de grote stedenquiz, een pubquiz speciaal voor deze dag ontwikkeld.

Enthousiast geworden? Wees er snel bij, vrijwel alle programmaonderdelen hebben beperkte ruimte. Meld je aan via Dag van de Stad.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *