Conferentie City Deal Eurolab

Locatie: Heerlen, Hasselt en Aken
Startdatum: 19 juni - 21 juni
8:30 - 17:00
Op 19, 20 en 21 juni wordt de Conferentie City Deal Eurolab gehouden, in combinatie met de 3 Digitale Dagen 2017.  De 3 Digitale Dagen vinden achtereenvolgens plaats in Heerlen, Hasselt en Aken en worden georganiseerd door de Gemeente Heerlen en de Brightlands Smart Services Campus, in samenwerking met Stadt Aachen, Stad Genk en Stad Hasselt.

Deze steden in de grensregio investeren stuk voor stuk in kennisopbouw om de economie en de arbeidsmarkt te versterken. De uitwisseling van kennis over en weer kan tot versnelling leiden van economische kansen. Om deze kansen te verzilveren zijn directe contacten aan weerszijden van de grens belangrijk. Hierbij is het relevant om elkaars aanpak, gewoonten en cultuur te kennen en herkennen. De 3 Digitale Dagen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de digitale kansen in onze maatschappij. Van strategen, beslissers en projectleiders van bedrijven, kennisinstellingen en overheden tot startups, MKB bedrijven, young professionals en studenten in de Euregio!  De 2017-editie staat in het teken van grensoverschrijdend werken, leren en ondernemen en de kansen van digitalisering hiervan.

Programma Het gedetailleerde programma van de Conferentie City Deal Eurolab en de 3 Digitale Dagen wordt binnenkort bekend gemaakt. Wij nodigen u uit om onderstaande data en tijden alvast in uw agenda te noteren.

Digitale Dag 1: maandag 19 juni Locatie: Brightlands Smart Services Campus in Heerlen Tijd: 8.30-17.00 uur Thema: Wat zijn de grensoverschrijdende kansen van onze Euregionale arbeidsmarkt? Inspiratiesessies met focus op verplegingszorg, functiecreatie en Euroregionale voorbeeld cases.

In het Forum: Tijd: 13.30- 17.00 uur Conferentie City Deal Eurolab met focus op het werken aan een grensoverschrijdende arbeidsmarkt, kennisinfrastructuur en economie.

Digitale Dag 2: dinsdag 20 juni Locatie: Corda Campus in Hasselt Tijd: 9.00-12.30 uur Thema: Startups in de Euregio. Hoe ziet het landschap eruit? Trends, kansen en cases.

Digitale Dag 3: woensdag 21 juni Locatie: Aken Tijd: 9.00- 12.30 uur Thema: Grensoverschrijdende innovaties

Wij hopen u op 19, 20 en 21 juni te mogen ontvangen!

 

meld u aan