Innovation Expo 2018: Global Challenges, Dutch Solutions

Locatie: RDM Onderzeebootloods, Heijplaatstraat 23, Rotterdam
04 oktober
09:30 - 18:00

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan.

Dat is de ambitie van de Innovation Expo 2018 (IE2018) in Rotterdam. Op 4 oktober wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab. Onder de vlag van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid werken we in dit gebied al langer intensief aan verbetering  van onderwijs, werk, veiligheid en wonen. Juist hier, in deze bijzondere, dynamische omgeving, ervaart u tijdens de IE2018 de nieuwste trends en innovaties die bijdragen aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van ons land.

De IE2018 is een staalkaart van de meest actuele en spraakmakende ontwikkelingen die Nederland te bieden heeft. We laten Nederlandse oplossingen zien voor de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid en voedsel en de benodigde sleuteltechnologieën.

De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

Met de IE2018 biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

Programma

Het programma voor IE2018 is nog volop in ontwikkeling. Steeds meer aansprekende keynote sprekers zijn bekend, zoals Louise Fresco en Ahmed Aboutaleb. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen in het programma via de website http://innovationexpo2018.nl/programma/.

Aanmelden

Meld je via de website aan voor de expo en voor het gebruik van de handige netwerk-app!