NOVI-conferentie (Nationale Omgevingsvisie)

Locatie: Online
31 maart
10:00 - 16:45

Op woensdag 31 maart 2021 vindt de eerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) plaats. Een jaarlijkse dag waarop iedereen bij elkaar komt die betrokken is bij de inrichting van de schaarse ruimte in Nederland. Doel is om de Nationale Omgevingsvisie tot uitvoering te brengen en jaarlijks de voorgang met elkaar te bespreken. Op deze allereerste conferentie staan informeren en inspireren centraal.

Op deze online NOVI-conferentie praten experts u bij over de koers en over de stappen die al zijn gezet. Tal van onderwerpen en inspirerende praktijkvoorbeelden ten aanzien van de fysieke leefomgevingen passeren de revue. En er is uiteraard ook gelegenheid om eigen ervaringen te delen met elkaar.

Wat kunt u verwachten

De allereerste NOVI-conferentie wordt een levendige online dag met een festivalopzet. Er zijn virtuele tenten waar een variëteit aan sessies wordt aangeboden. Van talkshows tot verdiepende webinars, maar ook interactieve sessies, uitleg van de NOVI-instrumenten en vooral veel NOVI-praktijkvoorbeelden.

Programma en aanmelden

Het programma telt ruim vijftig sessies. Het volledige programma met alle tijdstippen is te vinden op de website. Zo kunt u direct je eigen dagprogramma samenstellen.
Inschrijven voor de conferentie kan hier.