Open Huis City Deal Ruimte voor Lopen 5 juli

Locatie: Beeld en Geluid Den Haag, Zeestraat 82 Den Haag
05 juli
15:00 - 17:00
We zien twee mensen wandelend en pratend op een voetpad door een bos. Het beeld is ingekaderd door een grote boom die over het pad en de wandelaars buigt

Waarom is lopen belangrijk voor onze fysieke, mentale en sociale gezondheid? Hoe kunnen we mensen verleiden om (meer) te gaan lopen? En hoe kunnen gemeenten, bedrijven en organisaties hier aan bijdragen? Dat zijn de hoofdvragen tijdens de Open Huis-sessie van de City Deal Ruimte voor lopen op dinsdag 5 juli. In drie panelrondes gaan we met bestuurders, specialisten en andere professionals in gesprek. Houd Agendastad.nl in de gaten voor meer informatie over het programma of meld je aan voor de mailing via [email protected]. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in wandelen, gezondheid, een groene publieke ruimte en stedelijke mobiliteit. De sessie vindt plaats in het Beeld en Geluid Museum in Den Haag en is ook online bij te wonen.

Over de Open Huis-sessies

De Open Huis-sessies zijn een nieuw initiatief van Agenda Stad. Tijdens het Open Huis stelt een City Deal zich voor met een inhoudelijke bijeenkomst in sfeervolle setting. Met het Open Huis stellen City Deals zich voor aan geïnteresseerden die nog niet nauw betrokken zijn bij de deal. Dat kunnen gemeenten of andere partijen zijn met interesse in het thema. Doel is om het City Deal-netwerk te vergroten en de waardevolle kennis die in de City Deal wordt opgedaan, breder te verspreiden. De Open Huis-sessie van de City Deal Ruimte voor Lopen is de eerste bijeenkomst in deze nieuwe reeks.