Pionier jij met ons mee op het eerste landelijke Dorpenfestival op 1 juli?

Locatie: online
01 juli
9.00 - 17.00

Pionier jij mee op het eerste landelijke Dorpenfestival op 1 juli?

Een online festival over het ontwikkelen van gemeenten en dorpsomgeving tot een gezonde, welvarende en fijne plek om te leven en te werken. Over klimaat en leefbaarheid, over natuur en de lokale economie, over bestuur en samenwerking. Ben jij die actief betrokken bestuurder, ambtenaar of inwoner van een kleine gemeente of dorp? Dan ben je van harte welkom! Meld je snel aan voor de sessie ‘Pionier jij mee?’ of één van de andere sessies.

Hoe zorgen we ervoor dat binnensteden en dorpskernen aantrekkelijk blijven? Hoe zorg je voor goede ontsluiting en houd je de bereikbaarheid van (dorps)kernen in stand? Hoe kan slim en democratisch worden omgegaan met internet­technologie en digitalisering in de ontwikkeling van steden en dorpen?

Over deze en andere thema’s gaan we graag met je in gesprek. Over de kansen en uitdagingen om te vernieuwen. Niet alleen, maar met elkaar. Met inwoners, met ambtenaren, met bestuurders.

Op welke thema’s in jouw dorp en/of gemeente is (mee)denkkracht en vernieuwing gewenst? Op welk gebied wil jij pionieren?

Meld je aan voor ‘Pionier jij mee?’ of één van de andere sessies via https://dorpenfestival.live/register.

Meer informatie: www.dorpenfestival.nl