Ruimtelijk beleid: zaak voor het Rijk of de regio?

Locatie: Veegenszaal, Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73, Den Haag
06 juni
15:00 - 16:45

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan het themanummer Regio en Ruimte van het Nederlandstalige blad TPEdigitaal. Het resultaat mag er zijn, zie de inhoudsopgave hieronder. We presenteren het themanummer op 6 juni 2016 in een eindworkshop met als onderwerp: “Ruimtelijk beleid: zaak voor het Rijk of de regio?”

In de workshop zullen de auteurs kort hun visie op deze vraag geven aan de hand van de bijdragen die ze voor TPEdigitaal hebben geschreven. Daarna staan ze open voor een discussie met het publiek. De workshop zal worden geleid door Otto Raspe (PBL) die samen met Hans Leeflang (I&M) de inleiding van het themanummer heeft geschreven. George Gelauff (directeur KIM en een van de auteurs) zal de workshop afsluiten met een keynote speech.

Dit alles binnen een anderhalve uur, dus geen zware presentaties, maar de belangrijkste highlights en vooral ruimte voor de discussie met de auteurs.

U bent van harte welkom op de workshop en de borrel. Graag even aanmelden bij [email protected]. Wegens de toegangscontrole bij EZ een verzoek: kom a.u.b op tijd en vergeet niet deze uitnodiging en uw ID mee te nemen.