Webinar Haagse Beek: City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’

Locatie: Online
31 maart
10:00 - 11:00
Decoratief beeld van de skyline waar verlichte wolkekrabbers en laserstralen fel afsteken tegen de donkere nacht

Adviesbureau Haagse Beek organiseert tot en met 6 april dagelijks een gratis online lezing. Dinsdagochtend 31 maart staan City Deals centraal. Programmamanager Frank Reniers legt uit hoe City Deals werken en waarom ze zo succesvol zijn. Daarna gaat kwartiermaker Jan-Willem Wesselink nader in op zijn City-Deal-in-oprichting ‘Een slimme stad, zo doe je dat’.

Deelnemen aan het webinar kan door de webinar-pagina van Haagsebeek.nl te openen. Vanaf een half uur voor het interactieve webinar vind je hier de link waarmee je kunt deelnemen. Het webinar duurt van 10 tot 11 uur.

Over de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’

Wat is de rol van technologisering en digitalisering in de fysieke leefomgeving? Een vraag die wrang genoeg relevanter is dan ooit, nu velen van ons door het Corona-virus afhankelijk zijn van telewerkvoorzieningen en een goede internetverbinding. De City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ richt zich op de rol – de voor- en nadelen – van digitalisering voor inwoners Ć©n bestuurders van de stad. Lees meer op de website van stichting Future City die de City Deal namens Agenda Stad ontwikkelt.

Over de webinars van Haagse Beek

Adviesbureau voor de publieke sector Haagse Beek, zendt dagelijks een gratis webinar uit. Tot 6 april zijn er dagelijks zelfs meerdere webinars bij te wonen. De sprekers zijn adviseurs van de Haagse Beek zelf of externe deskundigen. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd. Van ‘de kracht van storytelling’ tot ‘sustainable development goals’ en van het belang van authenticiteit of de menselijke maat tot de grenzen van online communicatie. De webinars vinden plaats tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 15 uur. Bekijk het overzicht van webinars op Haagsebeek.nl.