Werkbezoek MOOS LAB City Deal CCB

Locatie: MOOS LAB woning, Zaandam
05 april
13:30 - 16:30

Op dinsdag 5 april gaat de City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen op werkbezoek naar In The Middle Of Our Street (MOOS) LAB van 13.30 tot 16.30.

In The Middle Of Our Street wil op een verantwoorde manier het woningtekort oplossen. Dit doen ze door gebouwen te realiseren voor het sociale en midden huur segment opgebouwd uit industrieel geproduceerde modules. De modules bestaan uit een hybride materialisatie: CLT (hout) en circulair beton (Urban Mining materialen). In dit concept staat een gelijkwaardige samenwerking tussen alle stakeholders centraal middels een partner ecosysteem, digitalisering van ontwerp tot aan hergebruik en een vernieuwde kijk op grondstofstromen en restwaarde garanties. Het winnen van So You Think You Can Build gaf ze een extra boost. De eerste woningen zijn in productie.

De MOOS lab woning is te bezichtigen in Zaandam bij een van MOOS partners, de Rutte groep. Samen met New Horizon Urban Mining nemen ze je mee door het proces. Van het oogsten van betonnen delen tot het eindproduct: een kwalitatief hoogwaardige woning voor het sociale en midden huur segment.

MOOS richt zich op overheden, woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Meld je hier aan . Er is plek voor 30 deelnemers.