Agenda Stad op zoek naar dealmakers

Teamfoto Agenda Stad 2022 Platform31

De reactietermijn voor de vacature is inmiddels verstreken. Dank aan alle respondenten!  

Bij Agenda Stad zijn twee functies vacant gekomen voor dealmakers die samen met ons het verschil willen maken op maatschappelijke opgaven van circulair bouwen tot experimenteren met maar maatwerk in het sociaal domein. We zoeken een dealmaker schaal 11 en een dealmaker schaal 12, beide voor min. 32 uur per week. Reageren kan tot 19 februari.

Als onderdeel van het team Agenda Stad sluit jij City Deals en Town Deals. In deze samenwerkingen breng je gemeenten en departementen samen om op één concreet thema meerjarig en gelijkwaardig samen te werken. De focus ligt hierbij op het opdoen van nieuwe ervaringen waarin jij zorgt dat de capaciteit van partijen gebundeld wordt. De ervaringen uit deals verbind je met de verschillende betrokken ministeries zodat deze lessen een aanvulling zijn op beleid en wet- en regelgeving.

Als dealmaker sta je in nauwe verbinding met medeoverheden in het land (provincies, gemeenten en waterschappen). Met jouw verbindende kwaliteiten, oog voor proces en inhoud, weet jij als contactpersoon vanuit BZK de medeoverheden verder te helpen met hun transitieopgaven. Hierbij komt het aan op jouw verbindingskracht en organiserend vermogen.

We zoeken iemand die resultaatgericht is, affiniteit heeft met stedelijke en regionale vraagstukken en een universitaire opleiding heeft afgerond. Een samenwerker pur sang die duidelijk communiceert, overtuigingskracht heeft en zich nieuwe onderwerpen snel eigen maakt.

We bieden een jaarcontract aan dat bij voldoende functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Agenda Stad is vooral ook een gezellig en hecht team vol mensen die bevlogen zijn om samen ons land nog een beetje mooier te maken.

Lees de volledige vacaturetekst op Werkenvoornederland.nl. Reageer snel en heb je inhoudelijke vragen over het werken bij Agenda Stad? Mail ons dan op [email protected] en we nemen contact met je op.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *