Digitale inclusie: waarom en hoe? – Innovember

Dit gaat over de City Deal Slim Maatwerk

De digitale wereld biedt veel kansen. Slimme zorg en innovatie worden daarom ook steeds vaker ingezet om ingewikkelde problemen op te lossen. Bijvoorbeeld als het gaat om langer thuis wonen, mee blijven doen in de maatschappij en gezond blijven. Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen voor sommige mensen erg snel. Dus hoe zorgen we er voor dat iedereen mee kan doen in de digitale samenleving en de kansen van digitalisering kan benutten?

Datum: 28 november van 9.30 – 11.00 uur

Locatie: Online

Sprekers: Annefleur Siebinga en Jan-Willem Wesselink (Future City Foundation)

In deze sessie zal je zelf ervaren hoe het is om niet mee te kunnen komen in de digitale wereld. Dit wordt ondersteund aan de hand van de verhalen van ervaringsdeskundigen. Daarna nemen de ministeries BZK en VWS jullie mee in hoe zij zich inzetten voor digitale inclusie aan de hand van de City Deal Slim Maatwerk. Deze City Deal onderzoekt hoe mensen zelfstandig en gezond in de gewenste thuisomgeving kunnen wonen en leven en wat digitalisering en technologie hier in kan bieden. Hoe wordt hier rekening gehouden met digitale inclusie?

U vindt hier meer informatie over de sessie en hoe zich kunt aanmelden: INNOvember 2022 – Digitale inclusie: waarom en hoe?

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: URL