Drie winnaars fotowedstrijd ‘Mijn Stad’

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft de prijswinnaars van de fotowedstrijd ‘Mijn Stad’  bekend gemaakt: Tobias Dander, Syd Jordaan en Willemien Mensinga. De winnaars ontvingen het prijzengeld van 150 euro en hun foto’s krijgen een prominente plek in de rondreizende fototentoonstelling Mijn Stad|My City.

 

Foto 094

Inzending van Tobias Dander

‘Beachvolleybaltoernooi op de Hofvijver in Den Haag’

 

 

 

Foto 035

Inzending van Syd Jordaan

‘Daktuin in Arnhem’

 

 

 

 

Foto 056

Inzending van Willemien Mensinga

‘Moestuin in Groningen’

 

 

 

 

Leerlingen van de Parkschool in Utrecht waren bij de prijsuitreiking aanwezig om in de maquette ’De Stad van de Toekomst’ hun beeld van de stad te laten zien. Bekijk ook hun presentatie in de video.

Naast de ingezonden foto’s bestaat de tentoonstelling uit foto’s van SiesVanHintum, die een beeldverhaal toont van nieuwe, inspirerende ontwikkelingen in steden die met lef en creativiteit tot stand zijn gekomen.

De tentoonstelling is een initiatief van Agenda Stad, het Atelier Rijksbouwmeester en de Kunstcommissie van BZK en V&J . ‘Mijn Stad|My City’ is voor het publiek vanaf 21 september tot en met 20 oktober 2015 te zien in het ARTtrium, Turfmarkt 147 in Den Haag. Daarna gaat de tentoonstelling op reis en zal onder meer te zien zijn in Eindhoven en Amsterdam.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *