Kijk de bijeenkomst ‘Urban Agenda for the EU: Partnerships in de spotlight’ terug

Op 13 oktober vond het online evenement ‘Urban Agenda for the EU: Partnerships in the spotlight’ plaats. Het evenement werd georganiseerd op initiatief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door het European Urban Knowledge Network (EUKN). Het werd tevens uitgevoerd in samenwerking met de URBAN Intergroup in het Europees Parlement. De belangstelling voor het evenement was groot, ruim voor het evenement waren alle beschikbare online plekken al volgeboekt.

Het evenement was onderdeel van de Europese Week van de Regio’s en Steden en heeft een bijdrage geleverd aan de discussies rondom een groen Europa, cohesie en samenwerking en het betrekken van burgers. Tijdens het middagvullende programma gingen diverse panelleden in discussie over drie thema’s: betere regelgeving, de Europese Green Deal en de multi-level governance werkmethode van de Europese Agenda Stad. De resultaten van de partnerschappen van de Europese Agenda Stad stonden centraal in deze sessie.

Kijk de videostream van de bijeenkomst terug. Een uitgebreid verslag van het evenement lees je binnenkort op Agendastad.nl

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *