Impact Dinsdag op 20 januari in het teken van nieuwe partners

Dit gaat over de City Deal City Deal Impact Ondernemen

In het nieuwe jaar verwelkomt de City Deal Impact Ondernemen een aantal nieuwe partners. De Kamer van Koophandel, TalentTwist, DAM Nederland, Colours of Impact, The Colour Kitchen, Servates, Breda Circulair, Saxion, ROZ Groep, Social Finance Matters, De Omslag, Stérk Brabant en SVN hebben al toegezegd. Welkom! Impact Dinsdag op 20 januari (eenmalig op donderdag) is de kans om ze te bevragen tijdens het vragenvuur. En er is meer: het initiatief ‘maatschappelijke diensttijd’ staat op de zeepkist en je krijgt een terugblik en vooruitblik.

Toetreding nieuwe partners

Bij aanvang van de City Deal Impact Ondernemen is de mogelijkheid geboden aan partijen om later in te stappen. De toetreding van deze partijen vieren we groots in het nieuwe jaar tijdens het Nieuwe Economie Festival op 13 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Over Impact Dinsdag

Op Impact Dinsdag delen de partners van de City Deal Impact Ondernemen wat er speelt, welke initiatieven zijn ontplooit en welke ontwikkelingen de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Naast een terugblik en vooruitblik, is er altijd de  mogelijkheid om op de zeepkist te staan.

De zeepkist is bedoeld voor partners om een hartekreet, idee, mening, wens of verzoek te delen. Aanwezige partners kunnen reageren. Zo ontstaat er een levendige discussie, komen tegenstellingen boven water of worden nieuwe verbindingen gelegd. Gemeente Delft, Van Hulley en WorldStartup gingen al voor. Wil je ook op de zeepkist? Laat het weten aan [email protected]

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *