In memoriam: Raymond Lunes

foto RaymondMet pijn in ons hart hebben wij vanmorgen gehoord dat onze dierbare collega Raymond Lunes (35 jaar) vannacht in zijn slaap is overleden. Woorden schieten tekort als je onverwachts zo’n waardevolle collega verliest. Dit verlies is voor onze programmadirectie Stad overweldigend.

Raymond was sinds september 2015 betrokken bij de programmadirectie Stad waar hij zich vol overgave heeft gestort op de City Deals. Raymond is nauw betrokken geweest bij de ondertekening van drie City Deals en het voorbereiden van vele andere. Daarnaast was hij binnen ons team een warm pleitbezorger voor de samenwerking met maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen.

Raymond was gepassioneerd om vernieuwing te brengen bij de overheid. Niet alleen in zijn werk voor het Rijk maar ook in zijn vrije tijd. Zo stond hij onder meer aan de wieg van Stichting Ynnovate. Deze stichting stelde zich tot doel echte innovatie te realiseren bij de overheid en heeft inmiddels 500 veranderaars opgeleid.

Raymond wordt geroemd door collega’s om zijn doortastendheid waarmee hij beweging organiseert, als loyale samenwerkingspartner en bovendien een hartelijke persoonlijkheid. De wijze waarop Raymond vanuit positiviteit en kansen naar de wereld keek is inspirerend.

Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw en zijn twee jonge kinderen. Wij, zijn collega’s bij Agenda Stad, zullen hem ongelooflijk missen en denken met heel veel warmte aan hem terug.

Mocht u een reactie willen achterlaten nav het overlijden van Raymond Lunes kan dat via [email protected]. Wij zullen alle reacties bundelen en delen met de familie.

Ook Stichting Ynnovate heeft een in memoriam online gesteld over Raymond: https://www.facebook.com/ynnovate/photos/a.399216686813983.86290.150765128325808/946680972067549/?type=3&theater of op http://ynnovate.it/.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Tot mijn verbijstering las ik vandaag via een tweet van Ynnovate over het overlijden van Raymond Lunes. Ik kan er met mijn verstand niet bij. En mijn hart doet pijn.
  Ik herinner mij Raymond als een energieke en creatieve jongeling die met heel veel plezier werkte aan vernieuwing.
  Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe dit verlies voor zijn nabestaanden moet zijn. Ik wens hen dan ook van harte heel veel kracht toe.

 2. Wat een verschrikkelijk nieuws. Een week geleden heb ik Raymond nog ontmoet. Vol energie en enthousiasme. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

 3. Wat een verdrietig nieuws. Ik ken Raymond als een ontzettend aardige jongen die ook nog eens vol enthousiasme werkte aan de verbinding tussen de overheid en maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen. In het bijzonder herinner ik me een lunch in Brussel waar we een mooi gesprek hebben gevoerd over de drijfveren van je werk.

  Namens Social Enterprise NL wil ik familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte bieden met dit grote verlies.

  Stefan Panhuijsen

 4. Een prachtig mens, de verpersoonlijking van innovatie, een inspiratie voor velen. Wat zal hij worden gemist maar een krachtige voetafdruk laat hij achter. Sterkte voor allen die hem na stonden. Ik koester een mooie herinnering aan Raymond.

 5. I don’t have words ..dear Raymond you were pride of our family may GOD rest your soul in peace and give strength to our daughter Payal ,she has to take care of two small kids.We all will miss Raymond for the rest of our lives.

 6. Woorden schieten te kort. Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit grote verlies.

 7. Wat een groot gemis, hoorde het pas net van een collega. Ik koester de mooie gezamenlijke vernieuwende acties binnen het ministerie SZW en de warme contacten voor een betere Schilderswijk. Ik wens wie hem lief had veel kracht toe.

 8. Lieve Raymond,
  Je was een enorme inspiratiebron! Niet alleen bij de start van Ynnovate, maar voor iedereen om je heen. Je zag kansen, was slim en wist ideeën om te zetten in actie. De overheid heeft met jou een groot vernieuwer verloren, maar vooral zijn wij een fantastische collega kwijtgeraakt. We zullen je enorm missen en wensen je familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
  Namens Ynnovate en alle Ynnovators, Fleur Pullen & Esther van der Storm

 9. Het vervult ons met trots en emotie om te zien dat de Raymond die wij in de familie kennen als een vriendelijke, zachtmoedige en liefdevolle persoonlijkheid met zoveel moois bezig was en dat er zoveel professionele waardering was voor zijn werk. Wij missen je zo erg, mijn lieve zoon.

 10. Ik lees het nu pas! Wat een prachtige, sprankelende kerel was Raymond. Hij nam met verve deel aan een trainingsprogramma waar ik de trainer van was. Ik heb hem leren kennen als een leergierig, slim en creatief persoon en ben verbijsterd dat hij zo vroeg uit het leven gehaald is. Mijn diepste medeleven gaat uit naar zijn naaste omgeving.

  Gert Willem Haasnoot