Inschrijving Innovation Expo 2018 geopend

Op 4 oktober 2018 wordt de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgetoverd in één groot Living Lab en kun je meer dan 150 innovaties bekijken en ervaren op de Innovation Expo. Daarnaast kun je op de IE2018 in contact komen met investeerders, bedrijven en beleidsmakers. Meld je dus snel aan.

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen.

Laat je inspireren bij een van de meer dan 40 sessies en bezoek de interessante keynotes van onder meer Ahmed Aboutaleb, de Burgemeester van Rotterdam en Louise Fresco, voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research. Met de speciale netwerkapp kun je bovendien vooraf en tijdens het evenement in contact komen met interessante gesprekspartners.

Meld je snel aan via http://www.innovationexpo2018.nl en krijg op de site een eerste indruk van het programma.

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *