Reminder: Dag van de Stad Online op maandag 16 november!

Honig-complex Nijmegen. Foto Roger Veringmeijer (CC4.0)
Honig-complex Nijmegen. Foto Roger Veringmeijer (CC4.0)

Op maandag 16 november is het zover. Vanuit het Honig Complex in Nijmegen vindt de Dag van de Stad Online plaats! Ruim 800 deelnemers hebben zich al aangemeld voor een dag vol inspiratie en kennis delen over dat wat waar steden juist nu zo naar op zoek zijn: veerkracht! Veerkracht om uit de COVID-19 crisis te komen en veerkracht die uiteraard ook nodig is om de vele andere complexe uitdagingen het hoofd te bieden. Ons boordevolle programma met topsprekers als Floor Milikowski, Ira Helsloot en Eva Rovers vindt u terug op dedagvandestad.nl. Daar kunt u zich ook nog altijd aanmelden zodat u er alsnog bij kunt zijn maandag.

Twijfelt u nog (we kunnen het ons bijna niet voorstellen): kom dan alvast in de stemming met het Dag van de Stad-magazine dat nu online staat, boordevol interviews met Dag van de Stad-sprekers die hun licht laten schijnen over het thema Veerkracht. Bijzonder trots zijn we ook op de Fenix, de podcast over veerkracht in steden. Podcastmakers Inge Janse en Dore van Duivenbode brengen het thema veerkracht nog meer tot leven door reportages en interviews met experts en ervaringsdeskundigen, over crises uit heden en verleden waar Leeuwarden, Rotterdam, Enschede, Heerlen en Nijmegen de schouders onder hebben gezet.

Veel lees- en luisterplezier en tot ziens bij de Dag van de Stad Online, maandag vanaf 10:00!

Een selectie van de sprekers van de Dag van de Stad 2020

Een kleine greep uit de vele topsprekers die hun opwachting maken op de Dag van de Stad Online. Gratis te volgen vanachter uw pc!

 

 

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *