Platform31 zoekt een stagiair(e)

Dit gaat over de City Deal City Deal Impact Ondernemen

Dinsdag 28 juni 2022

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 ziet de trends in de stad en regio. We verbinden beleid, praktijk en wetenschap rondom actuele vraagstukken en komen tot een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. De oplossingen houden we niet voor onszelf: iedereen profiteert mee van de resultaten. 

Loop jij warm voor de nieuwe economie en zijn termen als de donut economie, brede welvaart en SDGs jou niet vreemd? Wil je graag leren hoe een netwerk van publieke en private partijen in elkaar steekt? Dan is de City Deal Impact Ondernemen op zoek naar jou.

Voor het team City Deal Impact Ondernemen zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor een periode van ongeveer 4-6 maanden (32 uur p/w)

De City Deal Impact Ondernemen zoekt een organisatietalent die het leuk vindt om kennis te maken met de pioniers die werk maken van een nieuwe economie. Een economie die zich richt op meer dan financieel gewin, op brede welvaart.

Als stagiair word je onderdeel van het kernteam, het zogenoemde ‘motorolieteam’. Dit team bestaat uit leden van diverse organisaties. Het bijzondere aan deze City Deal is dat we met bijna 100 partners in Nederland werken van een impactvolle economie in Nederland.

Wat ga je doen?

  • Inplannen en voeren van intake gesprekken met (nieuwe) partners
  • Meewerken aan onderzoek over impact meetinstrumentarium
  • Organiseren van werkgroepen voor partners
  • Bijwonen van evenementen en communiceren over resultaten

Dit is jouw profiel

  • Je hebt WO en/of HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met ontwikkelingen die gaan over de transitie naar een nieuwe economie en verdiept je daar graag in;
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar verstaat ook de kunst van het samenwerken.
  • Je bent van nature een organisatietalent
  • Je durft proactief te zijn, vragen te stellen en je mening te geven

Periode

Start medio september t/m december 2022 (mogelijkheid tot verlenging).

Wij bieden

Een stagevergoeding en de mogelijkheid om de werkzaamheden deels op kantoor en deels thuis uit te voeren. Afhankelijk van je studie achtergrond en interesses bepalen we samen je precieze takenpakket. We bieden je een vast aanspreekpunt waarmee je wekelijks de werkzaamheden doorspreekt. Stage en afstudeeronderzoek combineren behoort tot de mogelijkheden. Als stagiair ben je volwaardig lid van het team en we nodigen je uit om op inhoud met ons mee te denken. Daarvoor terug krijg je een kijkje in de keuken van een groot dynamisch samenwerkingsverband.

Interesse?

Stuur ons je korte motivatie met een cv naar [email protected] t.a.v. Jacqueline Ravensbergen. Wil je vooraf eerst meer inhoudelijke informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Sabina Gietema via 06 5794 1933 of [email protected]

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Inspirerende woorden van Willemien en Edwin Fantastisch. Het gedachtegoed belooft een mooie toekomst en ik wens jullie allebei heel veel succes. De wereld wordt er beter van.