Aanbieding eindrapportage City Deal Warm Welkom Talent: maak Nederland aantrekkelijker voor buitenlands ondernemend talent

Op 19 mei 2017 neemt de Amsterdamse wethouder Kajsa Ollongren de Rapportage City Deal Warm Welkom Talent in ontvangst. Dit is in het bijzijn van Prins Constantijn, Special Envoy van StartupDelta. Het rapport wordt aangeboden door John Joosten (EZ), voorzitter van de Werkgroep Warm Welkom Talent, tijdens het event The Next Web in Amsterdam.

De rapportage bevat aanbevelingen om Nederland aantrekkelijker te maken voor talentvolle buitenlandse ondernemers.

Warm Welkom Talent

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de aantrekkingskracht van Nederland te vergroten voor ondernemend talent uit het buitenland. Hiervoor is het proces onderzocht dat deze ondernemers afleggen, vanaf het moment dat ze zich oriënteren op een komst naar Nederland tot het daadwerkelijk starten en groeien van hun onderneming.

Om dit proces te verbeteren zijn aanbevelingen geformuleerd, in samenwerking met alle betrokken organisaties en de ondernemers zelf. Zo zorgen we ervoor dat Nederland duurzaam in de top van de meest aantrekkelijke landen voor startups blijft staan.

Dit onderzoek is uitgevoerd vanuit de City Deal Warm Welkom Talent, een samenwerking van de Ministeries van EZ, OCW, SZW en VenJ, en de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *