Overheidscongres Social Enterprise

Locatie: Online, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Noord & Zuid-Oost Drenthe
Startdatum: 13 oktober - 13 oktober
9:30 - 14:00
Georganiseerd door City Deal City Deal Impact Ondernemen

Hoe kan de samenwerking tussen overheden, sociaal ondernemers en andere spelers in het ecosysteem ervoor zorgen dat we beter uit deze crisisperiode zullen komen? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better!

Dit jaar vindt dit congres plaats op woensdag 13 oktober van 09.30-14.00 uur. Het congres is volledig te volgen achter uw laptop of op een van de regio hubs door het land. Deze opzet is passend bij de huidige situatie en in de geest van de City Deal Impact Ondernemen.
Wat & wie kun je verwachten?
Tijdens het congres vind je interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies. Daarnaast zit het programma boordevol inspirerende sprekers, zoals:

• Sander Heijne (o.a. auteur van het boek Fantoomgroei) schetst hoe en waarom we de transitie naar een impact economie kunnen en moeten versnellen.
• Jeroen Joon (wethouder gemeente Apeldoorn) vertelt hoe de City Deal Impact Ondernemen obstakels voor impact ondernemers zal gaan aanpakken en impact ondernemen op een nieuw niveau zal gaan brengen.

Meld je hier aan: http://overheidscongres.social-enterprise.nl/