Werkconferentie ‘Doorbouwen aan City Deals’

Locatie: Nieuwegein
26 november
12:00 - 18:00

Op donderdag 26 november 2015 organiseren de G4, de G32 en de betrokken departementen de werkconferentie ‘Doorbouwen aan City Deals’.

De werkconferentie is bedoeld om samen met het Rijk en andere partijen verdere stappen te zetten om op korte termijn tot getekende City Deals te komen. Dat doen de steden samen met het Rijk en andere partijen door in interactieve sessies en in workshops kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar aan te spreken op ambities, voortgang en resultaat.

Deelname aan de werkconferentie is op uitnodiging. Alleen direct betrokkenen bij City Deal trajecten nemen deel aan de werkconferentie, naast de coördinatoren Agenda Stad bij steden en het Rijk. Via deze site houden wij u op de hoogte van de uitkomsten van de werkconferentie en de voortgang van de City Deal trajecten.

Download het programma

Lees welke City Deal onderwerpen aan bod komen tijdens de conferentie

Locatie

De conferentie is bij de Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein.

Met het openbaar vervoer:
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neemt u de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken elke 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij halte Zuilenstein. U steekt direct de weg over en links voor u ligt de Woonindustrie met haar kleurrijke gevel.

Met eigen vervoer: