Corona Challenge Den Bosch- Project Stay Positive

Dit gaat over de City Deal City Deal Kennis Maken

Ons idee is dat we een folder maken die de documentaire ondersteunt. En we maken een trailer zodat je kunt zien wat je kunt verwachten van de documentaire. En we hebben een moodboard gemaakt met informatie die we in de folder willen gebruiken.

Ik kon eerst eigenlijk niet echt iets vinden dat mij inspireert maar na een tijdje zoeken had ik een schilderij gevonden van joop lubbers.
Op deze schilderij stonden een aantal mensen met verschillende huidskleuren. En als omschrijving had hij erbij gezet: Samen ongeacht kleur en ras om de levensbron.  Dit sprak mij aan omdat ik het belangrijk vind dat iedereen elkaar accepteert ongeacht je huidskleur, seksualiteit of ras. En hij laat dat zien in deze schilderij.

Eigenlijk had ik de hele tijd het gevoel dat dit net niet de inspiratie is die ik zoek dus ik ging verder zoeken.
Ik heb even goed nagedacht en dacht toen aan Millie Bobby Brown. Dit is een 17 jarige actrice die erg bekend is geworden.
Ze heeft veel te maken gehad met haat en bepaalde angsten. Maar ze is er altijd doorheen gekomen en heeft niet opgegeven.Dit inspireert mij omdat ik ook veel te maken heb met bepaalde angsten en ik ben ook verlegen. En er zijn ook bepaalde mensen die mij erg onzeker hebben gemaakt door hun opmerkingen. En Millie Bobby Brown laat eigenlijk zien dat je er even doorheen moet en dat dan alles goed komt.
En het inspireert me ook dat ondanks de angsten die ze soms heeft ze toch in de schijnwerper blijft staan en er hard voor werkt.
Jorn Meijs, Sophie Verbrugge en Nienke van Roekel

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *