Inschrijving Dag van de Stad Online geopend

Honig-complex Nijmegen. Foto Roger Veringmeijer (CC4.0)
Honig-complex Nijmegen. Foto Roger Veringmeijer (CC4.0)

De Dag van de Stad vindt dit jaar online plaats. Op maandag 16 november kunt u deelnemen aan een veelzijdig programma met ontwerpateliers, talkshows, last lectures en presentaties. De Dag van de Stad Online is dus niet uw zoveelste Zoom- of Webex-meeting, maar een volwaardig congres in online vorm, inclusief de toiletjuffrouwen!

Vanaf nu kunt u zich kosteloos inschrijven voor de Dag van de Stad Online. Op 16 november kiest u dan uw eigen weg in het virtuele congres. U wordt welkom geheten door secretaris-generaal Maarten Schurink van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en kiest vervolgens of u de talkshow bezoekt, waar diverse experts bevraagd worden over veerkracht in de stad, of zelf actief aan de slag gaat met de vraagstukken uit uw stad in de Ontwerpateliers. Liever lering trekken uit een last lecture van deskundigen zoals Floor Milikowski of Lotte Jensen? Dat kan ook, net als u bij laten praten in een van de presentaties door City Deals en andere partners.

De Dag van de Stad is het jaarlijkse hoogtepunt voor stedelijke professionals. In andere jaren komen 2000 bezoekers bijeen om inspiratie en idee├źn uit te wisselen over de complexe vraagstukken van Nederlandse steen. Dit jaar is de opzet door de corona-crisis anders en treffen we elkaar online, maar ook nu draait alles om het opdoen van kennis en inspiratie en het uitbreiden van het netwerk van stadsmakers. Want om de uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen, is zowel veerkracht als samenwerking hard nodig.

Kijk op dedagvandestad.nl voor meer actuele informatie over het programma!

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *