Kijk de Dag van de Stad Online terug

Wauw, wat zijn we overweldigd door de inspirerende dag afgelopen maandag 16 november, door de 800 deelnemers en de positieve reacties die we hebben ontvangen! Het maakt ons ontzettend trots om te constateren dat de inhoud maar ook de sfeer die de afgelopen jaren het handelsmerk van de Dag van de Stad zijn geworden, ook ‘online’ zijn overgekomen. Wij hebben genoten en we hopen, als je er bij was, jij ook.

Mocht je het hebben gemist dan hebben we alsnog goed nieuws! Een belangrijk voordeel van het online programma, is dat we dit jaar vrijwel alle onderdelen hebben kunnen filmen en nu met jullie kunnen delen. We realiseren ons ook dat je tijdens de Dag van de Stad Online, net als in andere jaren, niet álles hebt kunnen zien. Ben je nieuwsgierig naar een onderdeel dat je hebt gemist, of wil je een sessie nog eens op je gemak terugkijken? De video’s staan op het Youtube-kanaal van Agenda Stad, waar je interessante video’s uiteraard ook kunt delen met collega’s en andere geïnteresseerden.

Ook wijzen we je graag nog op de speciale podcastreeks, het Dag van de Stad e-zine en het sfeerverslag van deze bijzondere online editie!

Dag van de Stad 2021

We kijken er naar uit om jou en alle andere stadmakers op 1 november 2021 te begroeten op de Dag van de Stad 2021 in Heerlen.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *