Onderzoek naar kennis over geïntegreerde stedelijke ontwikkeling en URBACT

Sinds 2002 is URBACT een programma voor Europese Territoriale Samenwerking. Dit programma maakt het mogelijk voor steden om te netwerken, van elkaar te leren en de interne capaciteit te vergroten om geïntegreerd stedelijk beleid te ontwikkelen.

Recentelijk heeft URBACT de Nationale URBACT Punten gecontracteerd om communicatie over het programma in eigen taal te verspreiden en om bijeenkomsten te organiseren over URBACT. Platform31 zal deze rol de komende jaren gaan vervullen. Het directe aanspreekpunt hiervoor is Christiaan Norde.

Stedelijke thema’s

Dit onderzoek helpt het de Nationale Contactpunten om een beter beeld te krijgen van hoe professionals en gekozen vertegenwoordigers met stedelijke thema’s omgaan en hoe welke perceptie ze daarover hebben. De resultaten van het onderzoek zullen worden meegenomen om de toekomstige communicatie- en netwerkactiviteiten van het Nationale URBACT punt te verbeteren.

Werkt u bij of voor een gemeente? Zou u dan tot 6 minuten van uw tijd kunnen besteden om ervoor te zorgen dat het Nationale URBACT punt van Nederland u beter tot dienst kan zijn de komende jaren?

Het onderzoek kan met de link hieronder worden geopend. Mocht u binnen uw netwerk mensen kennen voor die onderzoek ook geschikt is, stuurt u de link dan gerust door.

https://nl.surveymonkey.com/r/9FM6ZN7

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Meer informatie over URBACT is te vinden op de website van URBACT.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *