Wie organiseert de Dag van de Stad 2020?

Gastgemeente Dag van de Stad 2020 gezocht!

Op 28 oktober 2019 vond de derde Dag van de Stad plaats. En net als bij de voorgaande edities is uit de evaluatie gebleken dat de bezoekers dit evenement zeer positief waardeerden. Gemiddeld ontving de Dag van de Stad 2019 het rapportcijfer van 7.9, een resultaat waar wij als één van de organiserende partners bijzonder trots op zijn. Elders op onze site kan je het uitgebreide verslag lezen van de Dag van de Stad en een terugblik met linkjes naar verschillende mediabestanden bekijken om zelf te zien waarom de bezoekers dit evenement zo hoog waardeerden.

Dag van de Stad 2020, dien nu je bidbook in!

Intussen zit de organisatie niet stil, want op 26 oktober 2020 staat de vierde editie van de Dag van de Stad al weer op de agenda. Daarom zijn wij nú op zoek naar een stad die onze partner wil worden. Een stad die voor de honderden bezoekers uit het hele land goed bereikbaar is. Een stad die wil laten zien hoe het groeit, bruist en kolkt binnen de stadsgrenzen. Een stad die vraagstukken op innovatieve wijze oppakt. Een stad kortom, die zich wil inzetten om de Dag van de Stad 2020 opnieuw het niet te missen evenement voor stedelijke professionals te maken! Worden jullie die gastgemeente? Stuur ons dan uiterlijk 13 januari je bidbook naar [email protected]

Kijk hier voor de voorwaarden (pdf)

Wil je meer informatie over het bidbook, kijk dan op de website van de Dag van de Stad. Heb je vragen over wat er bij de organisatie van de Dag van de Stad komt kijken? Neem dan snel contact met ons op, via [email protected].

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *