Even voorstellen… René en Tom

Bij respectievelijk Rijkswaterstaat en het ministerie van IenW zetten twee nieuwe krachten zich sinds kort in voor deelmobiliteit: René Nass en Tom van Rossum. Deze derde editie van de nieuwsbrief is voor hen een mooie gelegenheid om zich voor te stellen.

René: “Een duurzamer wereld begint bij jezelf! Dat was de motivatie van mij en mijn gezin om in 2017 de auto weg te doen en voor kortere en langere reizen gebruik te maken van OV, een deelauto en onze bakfiets. In de jaren dat ik werkte bij de RWS-afdeling die zich bezighoudt met het uitvoeren van het onderhoud aan onze autosnelwegen heb ik dit credo veelvuldig uitgedragen.

Sinds januari van dit jaar zit ik op de afdeling Leefomgeving dichter bij het vuur om ook op werkgebied een actieve bijdrage te kunnen leveren aan duurzame mobiliteit. Met een aantal deelnemers heb ik al persoonlijk kennis mogen maken. De resterende weken van het eerste kwartaal is mijn ambitie om alle deelnemers van de City Deal E.D. digitaal ontmoet te hebben. Mochten jullie met een prangende hulpvraag of behoefte zitten op Elektrische Deelmobiliteit: bel of mail me. Tot snel!”
Tel: 06 1562 0588 | @: [email protected]

Tom van Rossum: “Per 1 december ben ik gestart als beleidsadviseur Deelmobiliteit bij het ministerie van IenW. Mijn focus voor het komende halfjaar ligt op de vraag wat een passend vervolg zou zijn voor de, in oktober 2021 aflopende, Green Deal Autodelen II en de City Deal Elektrische Deelmobiliteit. Verder coördineer ik binnen IenW de zaken die voortvloeien uit de deals en ben ik aanspreekpunt op beide onderwerpen. Helaas is het in deze tijden niet mogelijk elkaar fysiek te ontmoeten, maar benader me gerust voor een (digitaal) kopje koffie!”
Tel: 06 2519 7529 | @: [email protected]

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *