Prettige Voortzetting – 19 januari

Locatie: 's-Hertogenbosch
Startdatum: 19 januari - 19 januari
15:00 uur - 17:00 uur
Georganiseerd door City Deal Een Slimme Stad, zo doe je dat

Op donderdag 19 januari maken we de volgende stap van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ officieel. Dat doen we tijdens een speciale bijeenkomst met alle partners en bestuurders van de City Deal in ’s-Hertogenbosch.

Datum: donderdag 19 januari 2023
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD, in ’s-Hertogenbosch

Over de City Deal
Nederland staat voor grote opgaven om onze steden, dorpen en regio’s leefbaar en duurzaam te houden. Die opgaven kunnen we alleen oplossen als we daarvoor, op een democratische manier, ook de kansen benutten die digitalisering en technologisering ons bieden. Om dat te bereiken hebben in de afgelopen jaren in totaal 63 partners de City Deal Een slimme stad, zo doe je dat ondertekend. Hierin ligt de focus op procesinnovatie en het opzetten van onderlinge samenwerking. We willen deze City Deal op 1 januari verlengen. Daarmee kunnen bestaande partners focussen op  toepassen en opschalen van smartcityoplossingen en het biedt voor nieuwe partners een mooie moment om aan te haken.

Programma
12.00 uur Inloop met lunch
13.00 uur Welkom
13.30 uur Samen verder:
– Slimme Tools – Dit hebben we opgeleverd
– Slimme Showcases – Hier gaan we aan de slag
14.30 uur Pauze, inloop bestuurders (partners zijn welkom om te blijven)
15.00 uur Welkom voor bestuurders
15.15 uur Zo word je een slimme stad – de gemeenten Roeselare, Brugge en Leuven wonnen op 17 november de World Smart Cities Award voor hun dataplatform. Ze leggen uit wat ze doen. (onder voorbehoud)
15.45 uur Ceremoniële ondertekening Volgende stap City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ Lees hier hoe we de volgende stap van de City Deal vormgeven.
16.00 uur Borrel

KLIK HIER VOOR AANMELDEN