Top dag – Trots op Projectendag op 14 september in Breda

Locatie: Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda
Startdatum: 14 september - 14 september
10:00 - 17:00
Georganiseerd door City Deal Een Slimme Stad, zo doe je dat

Op 14 september gaan we naar Breda om een verder vervolg te geven aan de Nederlands-Vlaamse samenwerking tijdens de Trots op projectendag. Een festival voor de slimme stad dat je niet wilt missen!

Wil je weten waar je collega’s in Nederland en Vlaanderen mee bezig zijn? Op dit festival gaan we van elkaar leren, werken en doen. We gaan met elkaar in gesprek rondom concrete casussen, zoals de casus Hazeldonk in Breda. En we gaan met elkaar aan de slag in workshops. Je ziet de slimme stad in de praktijk door demo’s van concrete projecten. Ons einddoel? We willen vervolgafspraken maken om met elkaar om samen de volgende stap te zetten om slimme, duurzame, democratische steden te bouwen.

Dat doen we voor Vlaanderen en Nederland samen. In totaal wonen hier 24 miljoen mensen in een van de dichtsbebouwde delen van de wereld. De opgaven in het fysiek en sociaal domein in het gebied zijn vergelijkbaar, de oplossingsroutes zijn soms op een inspirerende manier verschillend. De manier waarop digitalisering wordt ingezet ook. En dat biedt kansen om van elkaar te leren en samen te werken.

Die kansen zijn er omdat we buurlanden zijn, maar ook omdat we allebei zijn van de EU en daar zowel inhoudelijk als zakelijk kansen liggen die we kunnen benutten. Bijvoorbeeld door samen te werken in Europese projecten. Dat doen we in Breda, de stad die gelegen op de grens van Nederland en Vlaanderen, de bruggenbouwer kan zijn tussen deze twee markten.

Meld je nu aan voor de Trots op projecten dag! Het exacte programma volgt nog.


Meld je aan als deelnemer


Datum en tijd: 14 september 2023 van 10.00 uur – 17.00 uur.

Locatie: Chassé theater

Voor vragen en/of opmerkingen mail naar [email protected].