Portretreeks ‘Verbinders’ in beeld

Dit gaat over de City Deal City Deal Kennis Maken

Vanuit de City Deal Kennis Maken spraken we met een viertal jonge  ‘verbinders’; mensen die een brug slaan tussen gemeente en kennisinstellingen of tussen kennisinstellingen en samenleving. Wat drijft hen en hoe gaan ze te werk. Lees de portretten van:

Esther Haverkort

Esther is programmamanager maatschappelijke partners bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. “Experimenteren in de stad is het mooiste wat er is, maar het zijn kwetsbare processen.”  Lees het interview met Esther.

Frederic van Kleef

Frederic is programmaleider van het Akkoord van Groningen. ” Wil je verder komen, dan zul je op een creatieve manier verbindingen moeten leggen.”  Lees het interview met Frederic.

Kim Zunderdorp

Kim is beleidsmedewerker Onderwijs bij de Universiteit Utrecht en werkt o.a. Aan een programmaplan om maatschappelijke betrokkenheid bij studenten te stimuleren. “Het is belangrijk om aan te haken bij het enthousiasme van docenten.” Lees het interview met Kim.

Ilse Markensteijn

Ilse is projectmanager van het Onderwijsloket van de Wageningen University & Research (WUR) en verbindt vragen vanuit de samenleving met vakken van de bachelor- en masteropleidingen. “Real-life learning is onderdeel van onze nieuwe onderwijsvisie.” Lees het interview met Ilse.

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *