Zicht op Ondermijning op shortlist Beste Overheidsinnovatie 2021

Kwartiermaker Marc Noordhoek (rechts) licht de City Deal toe tijdens het Webinar

De City Deal Zicht op ondermijning schopte het eerder al tot de shortlist voor een ‘Good Practice Certificate’ van de European Public Sector Award (EPSA) 2021 en werd genomineerd voor een Computable Award 2020. Nu kan de City Deal een plek op de shortlist voor de Beste Overheidsinnovatie 2021 van de Vereniging Overheidsmanagement aan het palmares toevoegen.

Op vrijdag 17 september presenteert de City Deal zich tijdens de ‘Dragon’s Den’ aan de jury met de 9 andere projecten van de shortlist, nadat op 6 september bekend werd dat Zicht op Ondermijning een van de 42 projecten op de longlist is die het tot de laatste 10 geschopt heeft. Na het juryberaad worden de drie finalisten bekend gemaakt, waarvan één tijdens de Overheidsawards op 18 november in de Ridderzaal tot ‘Beste Overheidsinnovatie van het jaar 2021’ wordt gekroond.

Over de verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het jaar 2021

De verkiezing wordt sinds dit jaar georganiseerd door de Vereniging OverheidsManagement (VOM). De verkiezing wordt jaarlijks afgewisseld met die voor de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Met de nieuwe verkiezing bevordert de VOM kennisuitwisseling en inspiratie voor overheidsorganisaties en -medewerkers. De 11-koppige jury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de verschillende bestuurslagen van de overheid. VNG-voorzitter en burgemeester van Den Haag Jan van Zanen is juryvoorzitter.

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *