Slimme Stad Parade op 25 mei – Ontmoet alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen

Dit gaat over de City Deal Een Slimme Stad, zo doe je dat

Klik hier voor het hele programma.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Er zijn zoveel smartcity-initiatieven dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. En daarom brengen we op 25 mei 2023 in  ‘s-Hertogenbosch alle bomen bij elkaar. Wil je weten welke innovatieve smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een leefbare en slimme en sociale stad? Dan mag je de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch niet missen!

Tijdens dit unieke evenement krijg je de kans om kennis te maken met alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen. Ontdek welke slimme oplossingen er zijn voor het sociaal domein en hoe we de verstedelijkingsopgaven van de toekomst kunnen oppakken. En leer wat digitalisering en technologisering betekent voor de maatschappelijke opgaven van vandaag.

Dus, wil je weten welke smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een betere wereld? Wil je het hele bos kunnen overzien? Kom dan naar de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van ‘s-Hertogenbosch en laat je inspireren!

We starten om 11.00 uur met het officiële programma met een welkomstwoord door de provincie Noord-Brabant en de voorzitters van de twee stuurgroepen. Daarna volgen er pitches tot in de middag. Om 14.45 uur hebben we een theoretische break met professor Albert Meijer over hoe je innovatieve samenwerkingen opschaalt. Een onderwerp dat heel belangrijk is voor beide City Deals en alle andere smartcityinitiatieven.

Klik hier voor het hele programma.

Datum: 25 mei 2023, 10.00 – 17.00 uur (inloop 10.00- 11.00 uur). Aansluitend is er een smartcityfeest, waarvan de locatie nog bekend wordt.

Locatie: Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch.

Kosten: Deelname aan de Slimme Stad parade is gratis, voor het feest en eten rekenen we een betaalde toegang.

Wil je op de ochtend van het evenement een badge ontvangen?* Meld je dan aan via de volgende link.

 

Praktische informatie

Parkeren: Je kunt het beste parkeren bij Transferium Pettelaarpark. Vanaf het Transferium is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Provinciehuis. Meer info is te vinden op denboschregion.nl

OV: Vanaf het station ‘s-Hertogenbosch reis je of met een OV-fiets of met de bus. Bekijk hier alle bussen.

 

* Meld je je lastminute (vanaf 9.00 uur op woensdag 24 mei 2023) aan of meld je je ter plekke aan? Dan schrijven we je handmatig in met een blanco badge.

Klik hier voor het hele programma.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *