Slimme Stad Parade op 25 mei – Ontmoet alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen

Dit gaat over de City Deal Een Slimme Stad, zo doe je dat

Er zijn zoveel smartcity-initiatieven dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. En daarom brengen we op 25 mei 2023 in  ‘s-Hertogenbosch alle bomen bij elkaar. Wil je weten welke innovatieve smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een leefbare en slimme en sociale stad? Dan mag je de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch niet missen!

Tijdens dit unieke evenement krijg je de kans om kennis te maken met alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen. Ontdek welke slimme oplossingen er zijn voor het sociaal domein en hoe we de verstedelijkingsopgaven van de toekomst kunnen oppakken. En leer wat digitalisering en technologisering betekent voor de maatschappelijke opgaven van vandaag.

Dus, wil je weten welke smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een betere wereld? Wil je het hele bos kunnen overzien? Kom dan naar de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van ‘s-Hertogenbosch en laat je inspireren!

Aanmelden voor de Slimme Stad Parade

Datum: 25 mei van 10.00 – 17.00 uur met aansluitend een groot smartcityfeest, waarvan de locatie nog bekend wordt.

Locatie: Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Kosten: Deelname aan de Slimme Stad parade is gratis, voor het feest en eten rekenen we een betaalde toegang.

Het precieze programma volgt nog, maar meld je vast aan.

Aanmelden de Slimme Stad Parade

Heb je zelf een initiatief? Meld het hier aan.

En reserveer de avond vast in je agenda, want dan organiseren we een walking diner met aansluitend een slimme stad feest met daarbij een optreden van DJ Environmental (oftewel onze eigen Anita Nijboer). Wil je op de hoogte blijven hiervan? Meld je nu vast aan.

 

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *