Webinar 9 september: De rol van de regio bij smartcityontwikkelingen

Dit gaat over de City Deal Een Slimme Stad, zo doe je dat

Bij ‘smart city’ gaat het niet alleen over slimme steden. Digitalisering en technologisering veranderen ook onze regio’s en dorpen. Maar wat is de rol van de regio bij smartcityontwikkelingen?

Op 9 september gaan we van 16.00 – 17.15 uur daarover in gesprek met koplopers van provincies, steden en het bedrijfsleven.

Maar dat niet alleen, op 9 september verwelkomen we ook onze nieuwe partners! Onder andere de provincie Noord-Brabant ondertekent onze City Deal. We zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst! Om het feestje compleet te maken, lanceren we die dag onze City Deal Toolbox vol met smartcitytoepassingen voor steden, dorpen én de regio.

Wanneer: 9 september, 16.00 – 17.15 uur

Waar: Online

Kosten: Gratis

Programma

16.00 uur – Welkom door Jan-Willem Wesselink (programmamanager City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’).

16.05 uur – Dit doen we in de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ – pitchronde met 13 instrumenten.

16. 20 uur – Presentatie van de Toolbox met Diana van Altena (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Thamar Zijlstra (NEN).

16.35 uur – Ondertekening van de City Deal door de provincie Noord-Brabant en Avans Hogeschool en gesprek met Martijn van Gruijthuijsen, gedeputeerde van de provincie Noord- Brabant en met Philippe Raets, voorzitter van het College van Bestuur van Avans.

16.55 uur – Gesprek met koplopers uit provincie, steden en het bedrijfsleven, waaronder René Visser (VodafoneZiggo), Leonie van den Beuken (Amsterdam Smart City) en Frank Reniers (Agenda Stad/Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) over de rol van de regio bij smartcityontwikkelingen onder leiding van projectmanager van de City Deal, Jan-Willem Wesselink.

17.15 uur – Afsluiting met borrel

 

Kijk live mee:

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *